Gentlemen Of Soul
Music Enterprise

Gentlemen Of Soul


 

https://www.youtube.com/watch?v=i2MROPJaqvI

 

 

Gentlemen of Soul is…  een microfoon, een Fender Rhodes piano en een contrabas. Meer heeft Gentlemen of Soul niet nodig.

Gentlemen of Soul is… een soul trio, bestaande uit: Cees van den Berg - contrabas, Frank Bilsen - Fender Rhodes piano en zangeres Saskia Lie Atjam aka Missis LA. Drie muzikanten, gestoken in Tenue de Ville, spelen smooth soul grotendeels uit de jaren 70. Soulballads en midtempo grooves uit de hoogtijdagen van de soulmuziek.

Gentlemen of Soul is…  soul in de traditie van o.a. Marvin Gaye, Al Green, Nina Simone, Randy Crawford, Bill Withers, Gladys Knight, Roberta Flack, Donny Hathaway en Stevie Wonder.

Gentlemen of Soul is…  heel veel ervaring. Gitarist Jan Akkerman is gecharmeerd van de sound en opzet van Gentlemen of Soul en speelde mee als speciale gast. De leden kennen het klappen van de zweep. Ze speelden met o.a. Marco Borsato, Angela Groothuizen, Van Orly en Rene Froger. En in Heeren van Aemstel, De Melkweg en in België, Engeland, Duitsland, Hongarije en zelfs Cambodja.

Gentlemen of Soul is…  geen kilometers kabel, bussenladingen vol spullen, metershoge geluidsboxen en onnodige zaalvulling maar drie muzikanten, een klein maar helder geluid en heel weinig spullen.

Gentlemen of Soul is…  misschien een bijzondere naam voor twee heren en een dame. Maar begonnen als een drie mans formatie nam zangeres Saskia LA bij vertrek van de zanger zijn plaats in en werd besloten de naam te behouden, want… waarom een naam veranderen die zijn bestaansrecht al heeft bewezen.

Gentlemen of Soul is…  veelzijdig inzetbaar en dus een ideaal trio voor bruiloft,  receptie, bedrijfsborrel, evenement, feest of opening. Ook ideaal als achtergrondmuziek of luistermuziek bij diners, buffet of tuinfeest of ieder andere gelegenheid waarbij het iets rustiger mag. Wat dacht u van een huiskamerconcert? Loungefeest?

 

Kortom, Gentlemen of Soul doet alles net even anders en dat maakt het zo uniek en aantrekkelijk.

 

Gentlemen of Soul is…  net even anders. Gentlemen of Soul onderscheidt zich door de aanpak van het soulrepertoire. Verrassend in songkeuze en nog meer in uitvoering. Het is wat zij Naked Soul noemen. Naakte Soul. Soulmuziek ontdaan van alle franje, aankleding en effecten. Terug naar de basis. Terug naar het liedje. Maar altijd met heel veel soul. En voor veel mensen een feest van herkenning. Gentlemen of Soul heeft een hoog “Oh ja, dat nummer”- gehalte.

http://www.youtube.com/watch?v=i2MROPJaqvI

Prijs: op aanvraag