De echte italiaanse ijscoman Ronny Galetti Fantastico
Music Enterprise

De echte italiaanse ijscoman Ronny Galetti Fantastico


 de echte Italiaanse ijscoman

Fantastico - de echte Italiaanse ijscoman boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum acties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ronny Galetti Fantastico - de echte Italiaanse ijscoman.

Bij zomerse temperaturen hoort  natuurlijk ook “lekker” Italiaans entertainment. Wat dacht u van onze  Fantastico.   Dé echte Italiaanse ijscoman, die iedereen met een zeer interactieve act “trakteert” op verrukkelijk Italiaans ijs.

Het lekkerste Italiaanse Ijs

Ijscoman Fansastico komt naar uw evenement met verschillende smaken Italiaans ijs. Met zijn Italiaans accent serveert hij zijn ijsjes op een “onnavolgbare” manier. Zo verrast hij uw gasten met zijn trompet op een onvervalste Italiaanse serenade.

Jonglerende IJscoman

Ook brengt IJscoman verschillende jongleer acts. Zo laat hij o.a. vele schoteltjes op de bekende stokjes draaien. Fantastico komt naar uw evenement met zijn originele Italiaanse ijskar. Op innemende wijze vermaakt “Signore” Ijscoman uw gasten. Mede door de sfeervolle Italiaanse muziek waant u zich op een Italiaans terras. Met IJscoman  Fantastico komt Italië naar u toe!

Met lekker weer, hoort deze “Italiaanse” act echt thuis op uw evenement. Natuurlijk is onze IJscoman Fantastico het gehele jaar te boeken voor evenementen.

Boeking of een optie plaatsen voor  Fantastico - de echte Italiaanse ijscoman?
 

Prijs: op aanvraag