Zanger Andre Sharon
Music Enterprise

Zanger Andre Sharon


BIOGRAFIE ANDRE SHARON 
Andre Sharon is in 1968 geboren in het Friese dorp Berlikum. Rond zijn 8e deed al mee aan zijn 1e talentjacht met een playback Rock&Roll act. Hij eindigde op de 2e plaats en won het voor hem enorme bedrag van 25 gulden! 
De belangstelling voor het Rocken was gewekt en zijn grote voorbeelden waren onder andere: Chuck Berry, Buddy Holly, Elvis en Little Richard. De platen van deze grootheden draaide hij “grijs”. 

Wat later ontdekte hij Shakin’ Stevens. Hij was direct verkocht en studeerde de meest favoriete nummers in. Als de Nederlandse Shakin’ Stevens werd hij in 1987 publiekswinnaar in de Soundmixshow. 

Hij werd een veelgevraagd Rock&Roll zanger op evenementen en mocht vaak terugkomen. Hij maakte singles en tijdens een televisieoptreden voor de AVRO werd hij behoorlijk verrast, toen hij in de quiz na het geven van het juiste antwoord oog in oog stond met zijn idool Shakin ’Stevens. 

Ook beoefende hij van jongs af aan sporten als Judo, langebaanschaatsen en Shorttrack. Bij deze laatste sport scoorde hij nationaal en zelfs internationaal goed. 

Na een onderbreking door de dienstplicht kwam hij weer volop in de running. Hij werkte mee aan evenementen, benefietconcerten en tours. Onder andere in België, Engeland, Frankrijk, Malta, Spanje en zelfs Indonesië. Dit laatste land mede omdat zijn CD daar erg gewild was. Hij werd in 2000 en 2002 gevraagd voor een tournee door Indonesië, waar hij optrad in onder andere: Bali, Jakarta, Bandung, Surabaya en Kalimantan. 

In 1999/2000 was de release van zijn album Travelin’ light met gevarieerde muziek van Ballades, Blues en Rock&Roll. Deze CD is nog steeds verkrijgbaar bij Bol, Amazon en Ebay en te beluisteren op sites als: Spotify, Deezer en Itunes. 
Tussen 2005 en 2008 toerde hij met zijn succesvolle “Heartbreak Hotel Show” door Frankrijk. 
In 2009 eindigde Andre in de finale van de show “Waar is Elvis”. 
 
Andre is nog steeds een veelgevraagd zanger in binnen- en buitenland. Rock&Roll blijft zijn grote passie en zodra hij deze muziek hoort, mag ‘het dak eraf’. Desondanks heeft zijn repertoire nu ook enige Country invloeden en wordt dit ook gecompleteerd met zijn eigen werk. 

Hij beweegt zich soepel tot in alle uithoeken van het podium en weet zijn enthousiasme goed over te brengen op het publiek. Zo is hij in staat met zijn performance keer op keer het publiek in beweging te brengen en te houden! 

Prijs: op aanvraag