Blue Suspenders (J.B) trio
Music Enterprise

Blue Suspenders (J.B) trio


 

Persbericht Blue Suspenders

Het trio met de blauwe bretels    speelt al weer meer dan vijf jaar samen bij allerlei gelegenheden. Ze hebben een voorliefde voor de muziek van Django Reinhard, voor de Franse chansons (C’est si Bon), voor een opzwepend stukje zigeunermuziek als Schwarze Augen maar ook een mijmerend droomstukje als Nuages. Daarnaast pikken ze jazzstandards op, bijvoorbeeld Sweet Georgia Brown en Undecided.

Rustig op de achtergrond, bescheiden versterkt. Soms ook éven op de voorgrond tredend met een grappige tekst uit een oud liedje of een schlager. Links op de foto met viool: Louis Houet. Naast viool speelt hij ook accordeon én soms een wonderlijk blaasinstrument: de melodica… Op de achtergrond staat Pieter Vos met zijn contrabas, die hij ook ontroerend mooi met de strijkstok kan bespelen. Voor hem zit de gitarist: Jan Blonk, die met gitaar als derde man het geluid compleet maakt.

Naast dit orkestje kunnen de Blue Suspenders ook als mobiel (straat)orkest worden gevraagd. Er wordt dan gespeeld op viool, contrabas en banjo. Voornamelijk jazz nummers en u hoort meer zang. Succes verzekerd!

 

Prijs: op aanvraag